Bagt havregrød med hindbær og hvid chokolade - Opskrift på bagt havregrød
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt havregrød med hindbær og hvid chokolade

Bagt havregrød med hindbær og hvid chokolade– Nem og lækker opskrift på bagt havregrød med hindbær og hvid chokolade. Denne bagte havregrød er så lækker og virkelig nem at lave. Min opskrift på havregrød består af havregryn, mælk, banan, vanilje, peanutbutter, bagepulver, honning og salt. Alle ingredienserne blendes sammen til en ensartet masse, hvorefter der vendes hindbær og chokolade i. Massen bages i en form og serveres varm med f.eks. yoghurt eller skyr og friske bær. Jeg har bagt havregrøden i en stor form, men man kan også dele dejen op og bage den i små ramakiner.

Jeg har brugt almindelig mælk til havregrøden, men der kan bruges alle slags mælk. Der kan tilsættes forskellige ingredienser til den bagte havregrød f.eks. kan der tilsættes jordbær eller blåbær eller æbler stegt i kanel. Prøv også med kakaopulver ligesom denne havregrød og min bagte havregrød ala chocolate chip cookies. Rigtig god fornøjelse!

Bagt havregrød med hindbær og hvid chokolade

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Bagt havregrød med hindbær og hvid chokolade

Fremgangsmåde

Bagt havregrød med hindbær og hvid chokolade

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Blend alle ingredienserne sammen (undtagen chokolade og hindbær), i en blender, til en ensartet masse. Rør hindbær og chokolade i.

Hæld massen i en smurt form/ildfast fad og bag i ca. 25 minutter. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar