Bagt gulerodssuppe - Opskrift gulerodssuppe med bagte gulerødder
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt gulerodssuppe

Bagt gulerodssuppe – Opskrift på lækker cremet gulerodssuppe med bagte gulerødder, kokosmælk, ingefær og parmesan brødcroutoner. Denne suppe med gulerødder er super nem og lækker.

Bagt gulerodssuppe

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Bagt gulerodssuppe
Parmesan brødcroutoner
Derudover

Fremgangsmåde

Bagt gulerodssuppe

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker. Skær løget i grove tern. Lad hvidløgene blive i deres skal og kom gulerødder, løg og hvidløg i et fad og kom olie, honning og salt på. Bag i ovnen i ca. 30 min.

Kom de bagt gulerødder op i en blender (eller en gryde). Pres hvidløgene ud af deres skal og tilsæt dem sammen med bouillon, kokosmælk, ingefær og limesaft. Blend det hele sammen til en cremet og ensartet suppe. Smag til med salt og peber.

Parmesan brødcroutoner

Riv brødet ud i mindre stykker og kom brøddet på en bageplade med bagepapir og drys med parmesan, olivenolie og salt. Bag croutonerne i ovnen i de sidste 10-12 minutter, sammen med gulerødderne. Croutonerne skal være gyldne og sprøde.

Server suppen med croutoner, limeskal og persille. Velbekomme!

 

Bedøm

Bagt gulerodssuppe

Denne lækre og smagfulde gulerodssuppe består af bagte gulerødder, løg og hvidløg, som blendes med bouillon, kokosmælk og ingefær. Jeg har serveret suppen sammen med de lækreste sprøde parmesan brødcroutoner, som smager formidabelt sammen med suppen. Suppen og croutoner er perfekte stop madspilds-retter, da kedelige grøntsager sagtens kan bruges og tørt daggammelt brød er perfekt til disse croutoner.

Prøv også min meget populære opskrift på bagt tomatsuppe med grilled cheese. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar