Bagt feta med marinerede oliven - Bagt feta med marinerede oliven

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt feta med marinerede oliven

Bagt feta med marinerede oliven – Opskrift på den lækreste appetizer med bagt feta med marinerede oliven. Denne super lækre og nemme ret eller appetizer smager så dejligt. Retten består af forskellige oliven marineret i olivenolie, hvidløg, timian, persille og citronskal. De marinerede oliven hældes i et ildfast fad med feta og bages til osten er gylden og helt blød. Det hele nydes med honning og ristet brød til. Jeg bruger forskellige slags oliven uden sten bl.a. sorte oliven, grønne oliven og Kalamata oliven.

Det er en perfekt ret at servere som starter til mange mennesker. Man kan bare sætte fadet på midten af bordet, og så kan folk selv skrabe oliven og feta op på ristet brød. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Bagt feta med marinerede oliven

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Bagt feta med marinerede oliven

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom olivenolie, timian og hvidløg i en lille gryde og kog det hurtigt op, til det lige begynder at boble.

Fjern gryden fra varmen.

Kom oliven, citronskal, persille og den varme olie i en skål. Vend det godt rundt.

Læg fetaen i bunden af et ildfast fad.

Fordel de marinerede oliven rundt om fetaen.

Bag i ca. 25 min. eller indtil osten er gylden og blød.

Dryp honning udover feta og server med ristet brød til. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar