Bagt feta med marinerede oliven - Bagt feta med marinerede oliven
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt feta med marinerede oliven

Bagt feta med marinerede oliven – Opskrift på den lækreste appetizer med bagt feta med marinerede oliven. Denne super lækre og nemme ret eller appetizer smager så dejligt. Retten består af forskellige oliven marineret i olivenolie, hvidløg, timian, persille og citronskal. De marinerede oliven hældes i et ildfast fad med feta og bages til osten er gylden og helt blød. Det hele nydes med honning og ristet brød til. Jeg bruger forskellige slags oliven uden sten bl.a. sorte oliven, grønne oliven og Kalamata oliven.

Det er en perfekt ret at servere som starter til mange mennesker. Man kan bare sætte fadet på midten af bordet, og så kan folk selv skrabe oliven og feta op på ristet brød. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Bagt feta med marinerede oliven

Appetizer til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Bagt feta med marinerede oliven

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom olivenolie, timian og hvidløg i en lille gryde og kog det hurtigt op, til det lige begynder at boble.

Fjern gryden fra varmen.

Kom oliven, citronskal, persille og den varme olie i en skål. Vend det godt rundt.

Læg fetaen i bunden af et ildfast fad.

Fordel de marinerede oliven rundt om fetaen.

Bag i ca. 25 min. eller indtil osten er gylden og blød.

Dryp honning udover feta og server med ristet brød til. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar