Avocadocreme – Opskrift på den lækreste bløde creme med avocado og citron. Denne avocadocreme er lækker, syrlig, cremet og virkelig nem at lave. Avocadocremen består af ganske få ingredienser, nemlig avocadoer, citron, olivenolie og hvidløg. Det er en cremet dip, som er uden mælkeprodukter. Avocadocremen kan serveres som dip til brød, til rugbrødschips, som en dressing til salat eller som spread i en sandwich. Dippen kan spises med det samme eller også kan den opbevares på køl indtil servering. Der skal dog dryppes citron udover, så avocadocremen ikke bliver brun. Rigtig god fornøjelse!
Avocadocreme
Ingredienser
AvocadocremeFremgangsmåde
Avocadocreme
Kom alle ingredienserne i en blender eller i en skål til en stavblender og blend til en cremet og ensartet masse. Smag til med salt og peber og evt. ekstra citronsaft. Kom det i en skål eller smør det ud på et lille fad. Dryp ekstra olivenolie og citron udover. Stil på køl, hvis det ikke skal serveres med det samme. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar