Asiatiske kødboller – Opskrift på smagfulde asiatiske kødboller eller asian meatballs i lækker teriyaki sauce. Disse asiatiske kødboller er så gode, og så er de tilmed utrolig nemme at lave. Kødbollerne laves ved at enten hakket svinekød eller hakket kyllingekød blandes sammen med bl.a. hvidløg og ingefær. Farsen formes til små kødboller, som bages i ovnen. Herefter laves der en lækker klistret, smagfuld og sødlig teriyaki sauce, som kødbollerne steges i. En virkelig lækker måde at spise kødboller på.
Asiatiske kødboller
Asiatiske kødboller er så lækre. De minder lidt om de kødboller, som man kan få hos Sticks n Sushi. Kødbollerne kan bruges til mange forskellige retter. De kan serveres med stegte nudler og grøntsager eller sammen med ris og grøntsager. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.
Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Asiatiske kødboller
Ingredienser
Kødboller
800 g hakket svinekød eller kyllingekød
1 æg
2 spsk. sesamfrø
2 spsk. soya
2 fed hvidløg, revet
1 spsk. ingefær, revet
Peber
Teriyaki sauce
2 dl teriyaki sauce
2 spsk. soya
1 spsk. flydende honning
1 fed hvidløg, revet
1 spsk. ingefær, revet
Derudover
2 stængler forårsløg, hakket
Sesamfrø
Fremgangsmåde
Kødboller
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rør hakket kød sammen med de øvrige ingredienser til en ensartet og sammenhængende masse. Form massen til ca.22-24 små kødboller. Placer kødbollerne på en bageplade med bagepapir. Bag kødbollerne i ca. 10 minutter.
Teriyaki sauce
Kom ingredienserne på en pande og lad det simre og tykne. Tilsæt kødbollerne og lad det stege med, sådan så saucen fordeles på alle kødbollerne. Server straks kødbollerne med et drys forårsløg og sesamfrø. Velbekomme!
Hej Frederikke
Det ser vildt lækkert ud!
Har du en nudelopskrift du vil anbefale at lave til?
Ja, prøv min opskrift på nudelret med chili https://frederikkewaerens.dk/nudelret-med-chili/ 🙂