Æggewraps med spinat og kylling - Opskrift på lækre æggewraps
Opskrifter Livsstil Shop

Æggewraps med spinat og kylling

Æggewraps med spinat og kylling  – opskrift på let og lækkert måltid. Æggewrap er i princippet bare en helt tynd omelet, som egner sig fantastisk til at rulle om alverdens slags fyld. Her har jeg lavet en lækker variant af æggewrap med kylling, spinat, fetaost og soltørrede tomater. Du kan også fylde æggewraps med en anden rest kød eller fisk fra aftensmaden, eller blot fylde den med friske sprøde grøntsager og f.eks. hummus eller pesto. Jeg spiser tit sådan en æggewrap til morgenmad eller frokost, da det er et godt og mættende måltid at have med på farten. Hvis man ønsker at spise måltider med få kulhydrater er sådan en æggewrap et godt alternativ til f.eks. tortillas. Æggewraps kan tages med i madpakken, til picnic og tages med på stranden, som et hurtig og let aftensmåltid. Prøv også min version med skinke og ost eller med tunsalat. Vær dog opmærksom på ikke at komme “for våde” ingredienser i wrappen, så den ikke bliver for blød og snasket. Rigtig god fornøjelse!

Frokost, Madpakke til 2 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Æggewraps (2 stk.)

4 æg

2 spsk. fløde eller mælk

Et nip salt

Et nip peber

Et nip tørrede chiliflager eller chilipulver

Smør eller olie til stegning

Fyld

1 stk. stegt kyllingebryst, skåret i tern

1 løg, skåret i tynde både og stegt på panden

2 håndfulde frisk spinat

50 g fetaost

2 spsk. soltørrede tomater

 

 

Fremgangsmåde

Æggewraps

Pisk æg sammen med fløde og krydderier.

Varm en pande (gerne slip-let) op med smør ved middelvarme og hæld æggemassen på. Lad det stege langsomt til æggemassen er fast.

Gør et stykke bagepapir klar og før forsigtigt omeletten over på bagepapiret. Fyld med kylling, løg, spinat, fetaost og soltørrede tomater. Rul til en wrap og rul bagepapiret rundt om og skær wrappen igennem på midten. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.