Æggesalat med avocado - Nem æggesalat med avocado
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Æggesalat med avocado

Æggesalat med avocado – Opskrift på nem og lækker æggesalat med avocado serveret på brød med spinat, hot honey og burrata. Æggesalat er altid skønt, men her har jeg tilsat avocado også, som giver den lækreste cremede smag. Æggesalaten består af smilende æg, avocado, creme fraiche, citronsaft og salt og peber. Det hele moses sammen og det smager så skønt. Man kan sagtens bare servere æggesalaten som den er, men den kan også serveres som jeg har gjort her, nemlig på smørristet brød med frisk spinat, burrata og hot honey.

Der kan tilføjes lidt ekstra til æggesalaten f.eks. karse, finthakket purløg, persille eller finthakket frisk chili. Prøv også min opskrift på klassisk æggesalat med karry og karse. Rigtig god fornøjelse!

Æggesalat med avocado

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Æggesalat med avocado
Hot honey
Desuden

Fremgangsmåde

Æggesalat med avocado

Kog æggene 6-7 min. for at få smilende æg. Pil æggene og kom dem i en skål med avocado, creme fraiche og citronsaft. Mos det sammen og smag til med salt og peber. Stil det på køl indtil brug.

Hot honey

Smelt honningen i en lille gryde ved svag varme og tilsæt tørrede chiliflager. Stil det til side.

Rist brødskiverne i smør på en pande. Kom spinat på brødskiverne, fordel æggesalat med avocado, del burrataen og kom på æggesalaten. Dryp tilsidst med hot honey. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar