Æggesalat med avocado – Opskrift på nem og lækker æggesalat med avocado serveret på brød med spinat, hot honey og burrata. Æggesalat er altid skønt, men her har jeg tilsat avocado også, som giver den lækreste cremede smag. Æggesalaten består af smilende æg, avocado, creme fraiche, citronsaft og salt og peber. Det hele moses sammen og det smager så skønt. Man kan sagtens bare servere æggesalaten som den er, men den kan også serveres som jeg har gjort her, nemlig på smørristet brød med frisk spinat, burrata og hot honey.
Der kan tilføjes lidt ekstra til æggesalaten f.eks. karse, finthakket purløg, persille eller finthakket frisk chili. Prøv også min opskrift på klassisk æggesalat med karry og karse. Rigtig god fornøjelse!
Æggesalat med avocado
Ingredienser
Æggesalat med avocadoFremgangsmåde
Æggesalat med avocado
Kog æggene 6-7 min. for at få smilende æg. Pil æggene og kom dem i en skål med avocado, creme fraiche og citronsaft. Mos det sammen og smag til med salt og peber. Stil det på køl indtil brug.
Hot honey
Smelt honningen i en lille gryde ved svag varme og tilsæt tørrede chiliflager. Stil det til side.
Rist brødskiverne i smør på en pande. Kom spinat på brødskiverne, fordel æggesalat med avocado, del burrataen og kom på æggesalaten. Dryp tilsidst med hot honey. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Kan man bruge andet end creme fraiche/mayonaise…?
Kan ik fordrage det.. 😬
Græsk yoghurt kan bruges 🙂