Æblekageshots - Opskrift på shots med smag af æblekage
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Æblekageshots

Æblekageshots – Opskrift på shots med smag af æblekage, som består af æblejuice, Galliano, flødeskum og knuste makroner. Disse små nemme og lækre æblekageshots smager fuldstændig som en gammeldagsæblekage. Æblekageshots består af æblejuice, Galliano, som er en likør med en gullig farve, flødeskum og så tilsidst knuste makroner eller æblekagerasp. Jeg har brugt knuste makroner og flødeskummen er den på dåse, da det er meget nemmere, når man skal spraye den ud. Opskriften giver ca. 6-8 shots. Man kan sagtens lave shotsne i en alkoholfri version, blot ved kun at bruge æblejuice. Rigtig god fornøjelse!

Æblekageshots

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Æblekageshots

Bland æblejuice og Galliano sammen. Fordel i 6 shotglas og pynt med flødeskum og æblekagerasp eller knuste makroner. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar