Æblekageshots - Opskrift på shots med smag af æblekage
Opskrifter Livsstil Shop

Æblekageshots

Æblekageshots – Opskrift på shots med smag af æblekage, som består af æblejuice, Galliano, flødeskum og knuste makroner. Disse små nemme og lækre æblekageshots smager fuldstændig som en gammeldagsæblekage. Æblekageshots består af æblejuice, Galliano, som er en likør med en gullig farve, flødeskum og så tilsidst knuste makroner eller æblekagerasp. Jeg har brugt knuste makroner og flødeskummen er den på dåse, da det er meget nemmere, når man skal spraye den ud. Opskriften giver ca. 6-8 shots. Man kan sagtens lave shotsne i en alkoholfri version, blot ved kun at bruge æblejuice. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Drinks & Cocktails til 6-8 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Æblekageshots (til 6-8 shotglas)

1,5 dl æblejuice

0,5 dl Galliano

Flødeskum

Æblekagerasp eller knuste makroner

Fremgangsmåde

Æblekageshots

Bland æblejuice og Galliano sammen. Fordel i 6 shotglas og pynt med flødeskum og æblekagerasp eller knuste makroner. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.