Æblechutney
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Æblechutney

Æblechutney – Opskrift på lækker hjemmelavet chutney med æbler, løg, chili og hvidløg. Denne æblechutney er så nem at lave og kræver ikke ret mange ingredienser. Æblechutneyen består af bl.a. æbler, der kan sagtens bruges forskellige sorter, frisk chili, rødløg og hvidløg. Chutneyen kan smages til med forskellige krydderier f.eks. kanel, karry eller gurkemeje.

Chutney kan bruges som spread i en sandwich, som tilbehør til et ostebord eller et tapasbord. Chutney smager også skønt sammen med boller i karry , butter chicken eller kylling i karry. Rigtig god fornøjelse!

Æblechutney

Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Æblechutney

Fremgangsmåde

Æblechutney

Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det stå at simre i ca. 10 minutter (under omrøring), indtil æblerne er møre og kogt lidt ud. Smag til med salt og evt. mere æblecidereddike. Kom æblechutney i 1-2 glas med tætsluttende låg. Opbevares på køl i op til 1 måned. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar