Hjemmelavede pølsebrød til hotdogs

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL SOMMERENS FESTER HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hjemmelavede pølsebrød til hotdogs

Hjemmelavede pølsebrød til hotdogs. Bløde, luftige og lækre hjemmebagte pølsebrød til hotdogs. Disse rustikke pølsebrød er så gode og nemme at bage. Jeg har bagt dem med hvedemel og fuldkornshvedemel, som giver en ekstra lækker smag og en god struktur. De kan bages med lige den mel, du bedst kan lide. Jeg har drysset pølsebrødene med sesamfrø, men de kan også drysses med f.eks. chiafrø, hørfrø, birkes eller bare helt uden drys. Prøv selvfølgelig pølsebrødene i denne luksus version af en hotdog. Prøv også mine hjemmebagte burgerboller. Rigtig god fornøjelse!

Hjemmelavede pølsebrød til hotdogs

Opskrift til 6-12 personer
Forberedelse 45 min.
Tilberedning 45 min.
I alt 1 t. 30 min.

Ingredienser

Pølsebrød (12-14 stk.)

Fremgangsmåde

Pølsebrød

Rør gæren ud i kærnemælken. Tilsæt sukker, olivenolie og æg. Tilsæt melet lidt ad gangen, imens der æltes. Tilsæt salt. Ælt smørret ind i dejen lidt ad gangen. Ælt dejen indtil den slipper skålen. Lad dejen hæve 30 minutter under et fugtigt klæde.

Kom lidt olivenolie på bordet og hæld dejen ud på bordet. Rul dejen ud til en lang pølse og del pølsen i ca. 12 lige store stykker. Form dejstykkerne til pølsebrød. Placer pølsebrødene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i 30 minutter.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Pensl pølsebrødene med mælk og drys med sesamfrø. Bag pølsebrødene i ca. 15-18 minutter til de er gyldne og færdigbagte. Lad dem køle af på en rist. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar