Hjemmelavede pølsebrød til hotdogs. Bløde, luftige og lækre hjemmebagte pølsebrød til hotdogs. Disse rustikke pølsebrød er så gode og nemme at bage. Jeg har bagt dem med hvedemel og fuldkornshvedemel, som giver en ekstra lækker smag og en god struktur. De kan bages med lige den mel, du bedst kan lide. Jeg har drysset pølsebrødene med sesamfrø, men de kan også drysses med f.eks. chiafrø, hørfrø, birkes eller bare helt uden drys. Prøv selvfølgelig pølsebrødene i denne luksus version af en hotdog. Prøv også mine hjemmebagte burgerboller. Rigtig god fornøjelse!
Hjemmelavede pølsebrød til hotdogs
Ingredienser
Pølsebrød (12-14 stk.)Fremgangsmåde
Pølsebrød
Rør gæren ud i kærnemælken. Tilsæt sukker, olivenolie og æg. Tilsæt melet lidt ad gangen, imens der æltes. Tilsæt salt. Ælt smørret ind i dejen lidt ad gangen. Ælt dejen indtil den slipper skålen. Lad dejen hæve 30 minutter under et fugtigt klæde.
Kom lidt olivenolie på bordet og hæld dejen ud på bordet. Rul dejen ud til en lang pølse og del pølsen i ca. 12 lige store stykker. Form dejstykkerne til pølsebrød. Placer pølsebrødene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i 30 minutter.
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Pensl pølsebrødene med mælk og drys med sesamfrø. Bag pølsebrødene i ca. 15-18 minutter til de er gyldne og færdigbagte. Lad dem køle af på en rist. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar