Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel. Svenske chokoladeboller er faktisk det samme som havregrynskugler, de er bare lavet med helt fintmalede havregryn. I Sverige spiser man chokoladeboller/havregrynskugler hele året rundt og ikke kun til jul, hvor vi i Danmark spiser havregrynskugler. Jeg har lavet disse svenske chokoladeboller før, dog med nutella i midten og rullet i hakkede hasselnødder. Traditionelt bliver chokoladebollerne trillet i hvidt perlesukker. De er meget hurtige og nemme at lave, og de kan holde sig på køl i ca. 1 uge. Rigtig god fornøjelse!
Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel
Ingredienser
Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamelFremgangsmåde
Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel
Lav havregrynskugledejen og form dejen rundt om flødekaramellerne og tril dem til kugler. Tril havregrynskuglerne i kokosmel og stil dem herefter på køl indtil servering. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar