Fredagshygge: Hjemmelavede müslibarer med bl.a. havregryn, mandler, sesam, hørfrø og andre lækre ting. De er sødet med dadler og honning. Disse müslibarer smager sindssygt godt og er nemme at lave. Jeg har dyppet nogle af müslibarerne i mørk chokolade, og det smager også vildt lækkert med hvid chokolade eller mælkechokolde. Sådan en müslibar er perfekt at have med på madpakken, at spise inden eller efter træning, til skiferien eller bare nyde som en snack. Skift gerne mandlerne ud med f.eks. hasselnødder eller valnødder. Rigtig god fornøjelse!
Fredagshygge: Hjemmelavede müslibarer
Ingredienser
Müslibarer (ca. 15 stk.)Fremgangsmåde
Müslibarer
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld havregryn, mandler, sesamfrø, hørfrø og kokosmel ud på bagepladen. Rist det i ovnen i ca. 15 minutter til det har fået lidt farve. Kom de ristede ingredienser op i en skål.
Blend dadlerne godt i en blender til en ensartet masse. Bland de blendede dadler med honning, smør og salt i en lille gryde og smelt det hele sammen ved middelvarme. Hæld herefter blandingen op i skålen til de ristede ingredienser og rør det hele godt sammen og tilsæt rosiner. Hæld müsli-massen op i en form (21×21 cm) beklædt med bagepapir og bag massen i ca. 15 minutter ved 200 C varmluft. Lad massen afkøle helt inden den skæres ud i passende müslibarer. Det er vigtigt at det er helt koldt ellers smuldrer det når müslibarerne skal skæres ud.
Smelt chokoladen og dyp müslibarerne heri. Stil dem på køl indtil chokoladen er størknet og nyd dem. Müslibarerne kan holde sig i et par uger på køl i en lufttæt beholder. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar