Fredagshygge i dag byder på chokoladebrud med popcorn og rosiner. En skøn og virkelig nem snack på sådan en regnfuld fredag. Jeg har lavet bruddet med 70 % mørk chokolade, men brug gerne lige den chokolade du bedst kan lide. Jeg har tilsat popcorn og rosiner, men diverse nødder, tørret frugt og frysetørrede bær kan også sagtens bruges. Prøv også mine andre Fredagshygge opskrifter: Snickerskage, sundere nutellatrøfler og snitter med M&Ms. Rigtig god fornøjelse!
Fredagshygge- Chokoladebrud med popcorn og rosiner
Ingredienser
Chokoladebrud med popcorn og rosinerFremgangsmåde
Chokoladebrud med popcorn og rosiner
Smelt chokoladen i en skål over vandbad eller ved svag varme i en mikroovn. Bland popcorn og rosiner i en skål og hæld chokoladen udover og bland det hele sammen. Hæld blandingen i en form beklædt med bagepapir. Pynt evt. med lidt ekstra popcorn, krymmel, guldstøv, frysetørrede bær, pulver osv. Stil på køl indtil servering. Bræk eller hak chokoladebruddet ud i mundrette bidder og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar