Opskrift på lækre kokosmakroner med citron og mørk chokolade

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kokosmakroner med citron og mørk chokolade

Kokosmakroner med citron og mørk chokolade – en lækker sød sag. Jeg elsker kokosmakroner, og da jeg havde bagt denne Gateau Marcel havde jeg en del æggehvider tilover, og de blev til disse kokosmakroner  med et twist af citronskal. Det bedste af det hele er, at de er dyppet i god mørk chokolade. Kokosmakroner kan laves på mange måder f.eks. med revet marcipan og så selvfølgelig også uden citronskal. God fornøjelse!

Kokosmakroner med citron og mørk chokolade

Ingredienser

Kokosmakroner med citron ( ca. 20 stk):

Fremgangsmåde

Kokosmakroner:

Bland æggehvider, sukker, kokosmel og revet citronskal i en skål. Lad det stå i 30 minutter, imens du tænder ovnen på 175 C. Form 20 lige store kokosmakroner (brug evt. 2 våde skeer) og placer dem på en bageplade med bagepapir. Bag makronerne i ca. 30 minutter. De skal blive lysebrune. Lad kokosmakronerne køle af på en rist.

Smelt chokoladen og dyp makronerne heri. og stil dem på køl til chokoladen er størknet. Server kokosmakronerne med det samme, så er de bedst. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar