Konfekt med kikærter - Sprøde kikærter med chokolade

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL JULEN HER!

Dansk English
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Konfekt med kikærter

Konfekt med kikærter – Opskrift på lækker konfekt med kikærter, chokolade, cornflakes, rosiner og appelsinskal. Disse kikærtesnacks med chokolade er så lækre og vildt nemme at lave. Kikærterne bages til de er gyldne og sprøde i ovnen, hvorefter de vendes sammen med smeltet mørk chokolade, knuste cornflakes, rosiner og revet appelsinskal. Denne konfekt eller snack minder meget om cornflakestoppe.

Det er vigtigt, at kikærterne bages helt sprøde ellers bliver de bløde, når de vendes i chokoladen.

Jeg har lavet disse med mørk chokolade, men de kan også laves med mælkechokolade eller hvid chokolade. Jeg sætter massen i toppe på et stykke bagepapir, men de kan også laves i konfektforme eller muffinsforme. Denne slags konfekt er perfekt at lave lige i sidste øjeblik, hvis det f.eks. skal serveres juleaften. Prøv også min opskrift på kikærtekugler. Rigtig god fornøjelse!

Konfekt med kikærter

Opskrift til 15 stk.
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 215 C varmluft.

Hæld vandet fra kikærterne og tør dem i køkkenrulle. Bred kikærterne ud på en bageplade med bagepapir. Bag kikærterne i ca. 20 min. eller indtil de er gyldne og helt sprøde.

Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Vend de ristede kikærter, rosiner, knuste cornflakes og appelsinskal i chokoladen.

Beklæd et skærebræt med bagepapir og sæt ca. 15 “toppe” af massen på bagepapiret med en ske. Stil dem på køl indtil chokoladen har sat sig. Opbevar kikærtekonfekt i en kagedåse eller bøtte på køl. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar