Disse kokossnitter med cornflakes og peanutbutter og et godt lag mælkechokolade er nok noget nær det bedste jeg nogensinde har lavet. De smager helt vildt lækkert! Faktisk smager de lidt som Bounty i en luksusudgave. Prøv dem og fortæl mig, hvad du synes om dem. Rigtig god fornøjelse!
Opskriften er inspireret af Frida!
Kokossnitter med cornflakes og peanutbutter
Ingredienser
Kokossnitter (ca. 30 små stykker):Fremgangsmåde
Kokossnitter:
Kom peanutbutter, sirup og sukker i en gryde og skru op på middel varme. Lad det stå og smelte og rør lidt rundt undervejs til massen samler sig og bliver glat og blank. Fjern gryden fra varmen og bland cornflakes og kokos i. Fordel massen i en form (ca. 20×30 cm) beklædt med bagepapir og stil på køl indtil det har sat sig. Smelt chokoladen sammen med smør i en skål over vandbad og fordel det udover kokosmassen og drys evt. med kokosmel eller “kokos smil” og stil på køl. Skær ud i passende snitter-størrelse og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Hej, hakker du cornflaksene eller kommer du dem hele i?
Skal corflaksene hakkes eller kommet i hele?
De skal i hele 🙂