Croissanter med æggesalat – Opskrift på croissanter fyldt med cremet æggesalat pyntet med sprøde bacon skiver. En nem og lækker forret eller frokostret, som passer perfekt til påskefrokosten. Opskriften består af bagte croissanter, som skæres igennem i toppen og fyldes med en lækker cremet æggesalat. Croissanterne pyntes med bacon i skiver og så persille eller karse som pynt.
Denne æggesalat er min opskrift på japansk inspireret æggesalat, som bruges i en Japanese Egg Sando “Tamago Sando”, som jeg har en opskrift på her. Her er der også tilsat karry og creme fraiche i æggesalaten. Jeg har brugt frosne croissanter fra Rema1000, som jeg har bagt og afkølet inden jeg har fyldt dem med æggesalaten. Man kan også bruge croissanterne fra Danerolls, som rulles ud og rulles til croissanter og så bages de i ovnen.
Croissanterne med æggesalaten kan sagtens stå på køl i et par timer, men ikke meget mere end det, fordi så bliver de bløde. I stedet for at pynte med bacon, så kan de også pyntes med ørredrogn eller kaviar. Prøv også med hønsesalat eller skaldyrssalat. Rigtig god fornøjelse!
Croissanter med æggesalat
Ingredienser
ÆggesalatFremgangsmåde
Æggesalat
Kog æggene i 7 min. Pil æggene og skær dem i halve. Tag blommen ud og kom dem i en skål og mos dem sammen med mayonnaise, karry og Tabasco. Vend creme fraichen i og smag til med salt og peber.
Hak hviderne godt med en kniv og vend hviderne ned til æggeblommerne til en cremet æggesalat.
Skær et dybt snit på croissanterne og fyld dem med æggesalaten. Pynt med en skive stegt bacon og karse eller persille. Server straks eller opbevar dem på køl indtil servering. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar