Croissanter med æggesalat - Croissanter fyld med æggesalat

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ FASTELAVNSBOLLER HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Croissanter med æggesalat

Croissanter med æggesalat – Opskrift på croissanter fyldt med cremet æggesalat pyntet med sprøde bacon skiver. En nem og lækker forret eller frokostret, som passer perfekt til påskefrokosten. Opskriften består af bagte croissanter, som skæres igennem i toppen og fyldes med en lækker cremet æggesalat. Croissanterne pyntes med bacon i skiver og så persille eller karse som pynt.

Denne æggesalat er min opskrift på japansk inspireret æggesalat, som bruges i en Japanese Egg Sando “Tamago Sando”, som jeg har en opskrift på her. Her er der også tilsat karry og creme fraiche i æggesalaten. Jeg har brugt frosne croissanter fra Rema1000, som jeg har bagt og afkølet inden jeg har fyldt dem med æggesalaten. Man kan også bruge croissanterne fra Danerolls, som rulles ud og rulles til croissanter og så bages de i ovnen.

Croissanterne med æggesalaten kan sagtens stå på køl i et par timer, men ikke meget mere end det, fordi så bliver de bløde. I stedet for at pynte med bacon, så kan de også pyntes med ørredrogn eller kaviar. Prøv også med hønsesalat eller skaldyrssalat. Rigtig god fornøjelse!

Croissanter med æggesalat

Opskrift til 10 stk.

Ingredienser

Æggesalat
Desuden

Fremgangsmåde

Æggesalat

Kog æggene i 7 min. Pil æggene og skær dem i halve. Tag blommen ud og kom dem i en skål og mos dem sammen med mayonnaise, karry og Tabasco. Vend creme fraichen i og smag til med salt og peber.

Hak hviderne godt med en kniv og vend hviderne ned til æggeblommerne til en cremet æggesalat.

Skær et dybt snit på croissanterne og fyld dem med æggesalaten. Pynt med en skive stegt bacon og karse eller persille. Server straks eller opbevar dem på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar