Trøffelpasta - Cremet pastaret med trøffel

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Trøffelpasta

Trøffelpasta – Opskrift på nem, hurtig og lækker cremet pastaret med flødeost med trøffel og friskrevet trøffel. Denne pastaret er så cremet og perfekt at servere for en trøffelelsker. Pastaretten består af en cremet sauce med løg, hvidløg, pastavand, flødeost med trøffel, revet parmesan, citron, salt og peber. Der vendes pasta i saucen og så serveres retten med friskrevet trøffel.

Hvis man ikke vil bruge friske trøfler, så kan pastaretten pyntes med trøffelolie. Jeg har brugt rigatoni pasta, men andre slags pastaer kan også bruges. Det kan f.eks. være frisk pasta. Prøv også min opskrift på pasta med pistacie eller min opskrift på pasta med pestocreme og burrata. Rigtig god fornøjelse!

Trøffelpasta

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog pastaen i rigeligt saltet vand.

Smelt smør på en pande og steg løg og hvidløg klare. Hæld pastavand på panden og lad det simre 1 minut. Tilsæt trøffelflødeost og rør det godt ud. Tilsæt parmesan, citronsaft, salt og peber. Lad saucen simre et par minutter og smag den til. Vend den kogte pasta i saucen.

Server trøffelpasta med friskrevet trøffel eller trøffelolie. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar