Konfektstykker med nougat og peanuts - Lækre konfektstykker

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Konfektstykker med nougat og peanuts

Konfektstykker med nougat og peanuts – Opskrift på konfektstykker eller nougatbrud med mørk chokolade, mandler, nougat og saltede peanuts. Disse konfektstykker er så nemme og lækre. De består af et lag med mørk chokolade med mandler i bunden, nougat med saltede peanuts i midten og så et lag mørk chokolade øverst med frysetørrede hindbær. De minder lidt om Ragusa som er en chokoladebar med chokolade, nougat og hasselnødder, og sådan en chokoladebar har jeg faktisk en opskrift på lige her.

Nougatbrudene er perfekt at servere som konfekt i julen. Når konfektstykkerne skal skæres ud i stykker, så er det vigtigt at der bruges en skarp varm kniv, evt. en brædkniv, så er det nemlig meget nemmere at skære ud uden at det smuldrer helt. Man kan eksperimentere lidt med forskellige slags chokolader, nødder og frysetørrede bær, så de bliver helt som man bedst kan lide det. Konfektstykkerne kan sagtens holde sig i 1-2 uger i en bøtte på køl. Rigtig god fornøjelse!

Konfektstykker med nougat og peanuts

Opskrift til 30 stk.
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 2 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Vend de hakkede mandler i og hæld blandingen i en form på ca. 20×20 cm beklædt med bagepapir. Stil det på køl til chokoladen er størknet.

Smelt imens nougat i en skål over vandbad og vend saltede hele peanuts i. Hæld blandingen på den mørke chokolade, smør det ud og stil tilbage på køl.

Smelt den sidste del mørke chokolade i en skål over vandbad og smør ud på det kolde nougatlag. Drys med frysetørrede hindbær. Stil på køl indtil servering.

Brug en varm skarp kniv til at skære konfektstykkerne ud. Opbevar i en bøtte med låg i køleskabet. De kan sagtens holde sig i 1-2 uger på køl. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar