Rösti vafler – Opskrift på nemme, lækre og sprøde rösti vafler med revet gouda ost toppet med ricotta, mortadella, burrata og pistacie. Disse rösti vafler består af revne kartofler, som blandes sammen med æg, salt og revet gouda ost. Massen bages sprød i et vaffeljern og vaflerne toppes med ricotta, rucola, mortadella, burrata, pistacie og balsamico glaze. En super lækker og nem made at tilberede kartofler på.
Rösti vaflerne skal helst bages i ca.5 min. i vaffeljernet for, at de bliver helt sprøde samtidig med at kartoflerne bliver møre.
Rösti vaflerne kan sagtens toppes med andre lækkerier, f.eks. en tomatsalat med mozzarella. Prøv også disse kartoffelvafler, hvor massen er lidt mere som en almindelig vaffeldej. Rigtig god fornøjelse!
Rösti vafler
Ingredienser
Rösti vaflerFremgangsmåde
Riv kartoflerne på et rivejern og kom det i en skål med koldt vand. Lad de revnekartofler stå i vandet i 30 min.
Hæld vandet fra og kom de revne kartofler i et viskestykke og pres så meget væske ud som muligt. Rør kartoflerne sammen med æg, salt og ost.
Varm et vaffeljern godt op. Pensl begge sider af vaffeljernet med smør eller olie. Kom kartoffelmassen på og bag ca. 4 stk.vafler i 5 min. eller indtil de er helt gyldne og sprøde. Lad vaflerne afkøle på en rist inden de toppes med fyldet. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar