Madmuffins med pesto og feta - Nemme madmuffins

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Madmuffins med pesto og feta

Madmuffins med pesto og feta – Opskrift på lækre madmuffins med rød pest, feta og pinjekerner. Disse muffins er super lækre og fyldt med lækre sager. Madmuffins består af en dej med æg, græsk yoghurt, rød pesto, hvedemel, smeltet smør, feta, revet mozzarella og pinjekerner. Dejen drysses med revet parmesan inden muffins bages.

Jeg har brugt græsk yoghurt 10 %, men man kan også bruge græsk yoghurt 2 % eller også ricotta. I stedet for rød pesto, så kan der også bruges en grøn pesto.

Madmuffins er perfekte at have med på madpakken og de kan også fint fryses ned. Prøv også min opskrift på madmuffins med porre. Rigtig god fornøjelse!

Madmuffins med pesto og feta

Opskrift til 12 stk.
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 C varmluft

Rør græsk yoghurt, æg, salt og rød pesto sammen i en skål. Rør hvedemel, bagepulver, hvidløgspulver og smeltet smør i. Vend pinjekerner, feta og revet ost i dejen.

Fordel dejen i 12 muffinsforme. Drys hver muffin med parmesan.

Bag muffins i 25-30 min. Lad dem afkøle inden servering. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar