Blåbærsirup - Nem hjemmelavet blåbærsirup

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Blåbærsirup

Blåbærsirup – Opskrift på nem og lækker hjemmelavet blåbærsirup med kun 3 ingredienser. Blåbærsirup er så nemt at lave selv og kræver ikke mange ingredienser for at få den lækre sødme fyldte sirup. Blåbærsirup består kun af blåbær, vand og sukker. Jeg bruger frosne blåbær, da det er hvad jeg har bedst erfaring med at bruge.

Du kan tilsætte vanilje, kanel, appelsinskal eller citronskal til din blåbærsirup.

Blåbærsirup kan bruges til desserter f.eks. på vaniljeis med et stykke brownie til. Blåbærsiruppen er også helt fantastisk til pandekager og amerikanske pandekager. Brug også siruppen til morgenmad på en omgang skyr eller yoghurt. Blåbærsiruppen kan holde sig på køl i ca.3 uger i et glas med låg. Rigtig god fornøjelse!

Blåbærsirup

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kom blåbær, sukker og vand i en gryde. Kog det op under låg i 30 min. Rør i siruppen undervejs.

Du kan enten vælge at hælde det igennem en si og si de hele blåbær fra eller du kan beholde de hele bær. Kom blåbærsirup i et skoldet glas med låg. Opbevar blåbærsiruppen på køl i op til 3 uger. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar