Orange chicken – Opskrift på Orange Chicken som er en kinesisk kyllingeret med sprød kylling i appelsinsauce serveret med ris. Denne kyllingeret er så god og fyldt med god smag. Retten består af kylling som vendes med majsstivelse og vendes med en dej med hvedemel, æg, vand, salt, løgpulver og hvidløgspulver. Herefter steges kyllingen sprød i olie, hvorefter den vendes sammen med en virkelig lækker sød, syrlig og smagfuld appelsinsauce. Retten serveres med kogte ris og toppes med forårsløg og frisk chili.
Retten er perfekt at servere til aftensmad og kan også sagtens fryses ned. Prøv også min opskrift på citronkylling eller min opskrift på citronkylling med kapers og smørsauce. Rigtig god fornøjelse
Orange chicken
Ingredienser
KyllingFremgangsmåde
Kylling
Pisk hvedemel, æg, vand, salt, løgpulver og hvidløgspulver sammen i en skål. Kom kylling i tern i en anden skål og vend den med majsstivelse.
Varm en pande op, hvor bunde er dækket af olie. Steg kyllingen til den er gylden og sprød. Hvis ikke alt kylling kan være på den samme pande, så kan det sagtens steges af to omgange.
Appelsinsauce
Bland appelsinsaft, appelsinskal, sukker, riseddike, soya, hvidløg, ingefær og hønsebouillon i en gryde. Kog det op til det bobler. Rør majsstivelse og vand sammen og hæld det i saucen under omrøring. Kog til saucen er tyknet.
Kom alt kylling på panden og hæld saucen udover. vend det hele forsigtigt rundt, så kyllingen bliver helt dækket af sauce.
Server Orange Chicken med ris, forårsløg og frisk chili. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar