Kartoffelwraps – Opskrift på nemme glutenfri wraps som består af bagte kartoffelskiver med ost og oregano. Disse kartoffelwraps er så nemme og hurtige at lave. Disse wraps laves ved at lægge tynde kartoffelskiver tæt på hinanden i en firkant, penslet med olie, revet ost og oregano. Herefter bages de i kun 10 min. og kan derefter vendes om og fyldes med forskelligt fyld. Jeg har fyldt disse med pesto, spinat, parmaskinke, mozzarella, pinjekerner og balsamico glaze.
I stedet for at lave 4 små wraps, så kan man også lave en stor.
Prøv også min opskrift på hytteostfladbrød. Rigtig god fornøjelse!
Kartoffelwraps
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær kartoflerne i tynde skiver (f.eks. på et mandolinjern) og placer skiverne i 4 firkanter på en bageplade med bagepapir. Pensl med olie, fordel osten udover og drys med oregano. Bag kartoffelwraps i ca. 10 min.
Så er dine kartoffelwraps klar til at blive fyldt med dit favoritfyld. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar