Pisket panna cotta med hindbær - Pisket panna cotta

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pisket panna cotta med hindbær

Pisket panna cotta med hindbær – Opskrift på nem og lækker panna cotta med hindbær, som piskes til en luftig og fast creme. Denne dessert er så lækker og nem at lave. Panna cottaen laves som vanligt, men når den har stået på køl natten over, så piskes den til en fast og tyk creme. Panna cottaen har jeg her lavet med hindbær, som smager så dejligt sammen med fløden og vaniljen. Jeg har pyntet den piskede panna cotta med marinerede friske hindbær med citron og vanilje.

Det smarte ved denne dessert er, at man laver panna cottaen dagen inden, og så skal den blot piskes og pyntes lige inden servering. Prøv også min opskrift på panna cotta med lemoncurd og marengs. Rigtig god fornøjelse!

Pisket panna cotta med hindbær

Opskrift til 8 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning + 12 t.
I alt + 12 t.

Ingredienser

Panna cotta med hindbær
Marinerede hindbær

Fremgangsmåde

Panna cotta med hindbær

Læg husblas i blød i koldt vand.

Flæk vaniljestangen, skrab vaniljekornene ud og mas dem sammen med sukkeret. Kom vaniljesukker og vaniljestang i en lille gryde sammen med piskefløden og hindbær. Varm blandingen op til lige under kogepunktet under omrøring. Mas hindbærrene ud i fløden med f.eks. et piskeris.

Sigt herefter blandingen igennem en si, så kernerne sies fra. Vrid husblassen for vand og smelt den i den varme flødeblanding. Hæld panna cottaen over i en skål, dæk med husholdningsfilm og stil panna cottaen på køl til dagen efter.

Marinerede hindbær

Mariner hindbærrene nogle timer inden servering: Kom hindbær i en skål og tilsæt sukker, vaniljepasta og citronsaft. Vend forsigtigt rundt og stil på køl.

Ved servering piskes panna cottaen i et par minutter til den er fast og tyk ( pas på med at piske for længe, så panna cottaen skiller). Den skal være helt kold, når den piskes.

Server pisket panna cotta med de marinerede hindbær samt saften. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
    1. Ja, når den piskes bliver den nemlig fast, så den kan sagtens bruges som fyld i en kage 🙂

Skriv en kommentar