Hytteostdip med marinerede oliven – Opskrift på lækker hytteostdip serveret med marinerede oliven og skoleagurker. Denne lækre side dish eller snack er super nem at lave og smager så skønt. Retten består af en cremet hytteostdip med spinat, citron og cashewnødder. Dippen smøres ud på et lille fad, hvor der fordeles marinerede oliven ovenpå. De marinerede oliven består af grønne oliven, som blandes med pinjekerner, persille, tørrede chiliflager, hvidløg og olivenolie. Denne lille ret serveres med skoleagurker, som er perfekte at dyppe i dippen med oliven. Dippen og de marinerede oliven kan sagtens laves klar dagen inden servering. Så skal det blot anrettes lige inden servering.
Prøv også at servere hytteostdippen med de marinerede oliven sammen med f.eks. dette focaccia brød lavet uden røremaskine. Rigtig god fornøjelse!
Hytteostdip med marinerede oliven
Ingredienser
HytteostdipFremgangsmåde
Hytteostdip
Blend alle ingredienserne sammen til en cremet dip. Smag til med salt og peber. Smør hytteostdip ud på et lille fad.
Marinerede oliven
Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Fordel de marinerede oliven på hytteostdippen. Skær agurkerne igennem og læg dem ved dippen. Drys med ekstra tørrede chiliflager og olivenolie og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar