Lækre chewy og sprøde cookies med saltede peanuts, mørk chokolade og karamel – de smager næsten som Snickers! Du kan lave dejen i dag og fryse den ned, så du kan servere friskbagte cookies for familien eller hvis du får gæster her i weekenden. Dejen er i hvert fald hurtig af bikse sammen! Rigtig god fornøjelse og god weekend!
Cookies med peanuts, karamel og mørk chokolade
Ingredienser
Chocolate chip cookies (20 store eller 40 små cookies):Fremgangsmåde
Cookies:
Pisk smør, sukker, brun farin og vanilje til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æg og pisk igen. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål og rør det i dejen. Vend til sidst chokolade drops, peanuts og karamel i dejen med en dejskraber. Form lige store kugler af dejen, f.eks. med en isske. Kom dejkuglerne i fryseren i 1 time. Tænd ovnen på 175 C , læg dejkuglerne på en bageplade med bagepapir – de må ikke ligge for tæt, da de flyder ud. Jeg bagte ca. 6 cookies på plade. Bag cookies’ne i ca. 14-16 minutter til de er sprøde og gyldne. Lad dem køle lidt af på en rist og servér dem lune og sprøde. Velbekomme!
Tip: Hvis der er for meget dej kan du sagtens fryse dejen ned i længere tid, og tage den op når du bliver cookie-lækkersulten.
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar