Hytteostmayo – Opskrift på nem og hurtig hytteost mayonnaise fyldt med proteiner. Hytteost-mayo smager så lækkert og består af ganske få ingredienser. Mayonnaisen består af hytteost som blendes til en cremet masse med Dijonsennep, citronsaft, hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber. Mayonnaisen skal blendes godt så den bliver helt bløde og cremet og uden klumper.
Hytteost-mayo kan bruges, der hvor der normalt bruges mayo. Prøv også at tilsætte hvidløg sammen med de andre ingredienser eller frisk chili. Rigtig god fornøjelse!
Hytteostmayo
Ingredienser
Fremgangsmåde
Blend hytteost, Dijonsennep, hvidvinseddike og citronsaft i en blender eller foodprocessor.
Tilsæt olivenolie og salt og peber.
Blend igen til en helt cremet og blød mayo.
Server straks eller opbevar mayo i en bøtte på køl i op til 1 uge. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar