Bananmuffins med toscafyld – Opskrift på svampede bananmuffins med chokolade og toscafyld. Disse muffins med banan er super gode og virkelig nemme at bage. Dejen er med most banan og bliver så svampet og lækker. Ovenpå dejen kommes der toscafyld på, som er en slags karamel med mandelflager i. Det giver en sprød overflade og flyder lidt ned i dejen og bliver dej snasket. Derudover er der også vendt mørk chokolade i,men det kan man sagtens undlade.
Det er en stor portion, som giver ca. 20 muffins, så de kan sagtens fryses ned til en anden god gang, hvis de ikke allesammen kan nå at blive spist. Prøv også min opskrift på makronmuffins. Rigtig god fornøjelse!
Bananmuffins med toscafyld
Ingredienser
BananmuffinsFremgangsmåde
Bananmuffins
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Pisk æg, sukker og salt sammen til en lys og luftig æggesnaps.
Mos bananerne og vend dem sammen med det smeltede smør.
Pisk blandingen i dejen.
Vend herefter hvedemel, bagepulver og chokolade i dejen og fordel dejen i ca. 18-20 muffinsforme.
Toscafyld
Kom alle ingredienserne i en lille gryde.
Kog det op under omrøring til det bobler en smule og sukkeret er opløst.
Det skal ligne en lys karamel.
Fordel toscafyldet ovenpå dejen (det flyder lidt ned i dejen).
Bag muffins i ca. 18-20 min.
De falder lidt sammen, når de kommer ud af ovnen.
Lad dem afkøle og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Kan de tilberedes dagen før?
Ja, det kan de sagtens 🙂