Verdens nemmeste jordbærtærte – Opskrift på verdens nemmeste og hurtigste jordbærtærte med få ingredienser. Denne jordbærtærte er lidt en snyde udgave, men det er en utrolig lækker en af slagsen. Kagen består af en købt mazarinkage, som kan købes i de fleste supermarkeder. Cremen består af mascarpone, vanilje, flormelis og piskefløde. Det hele bliver pisket sammen til en let og luftig creme som kagen pyntes med sammen med friske jordbær, revet chokolade og skovsyre.
I stedet for mascarpone cremen, så kan man også lave en snyde kagecreme. Køb Dr.Oetker kagecreme. Lav kagecremen som beskrevet på pakken. Stil den på køl i 20 min. Pisk herefter fløden til en let skum og vend den forsigtigt i kagecremen. Fordel cremen på kagen og top med jordbær. Det er altså også en nem udgave af den klassiske jordbærtærte. Rigtig god fornøjelse!
Verdens nemmeste jordbærtærte
Ingredienser
Verdens nemmeste jordbærtærteFremgangsmåde
Verdens nemmeste jordbærtærte
Pisk mascarpone, vaniljesukker og flormelis kort sammen med en elpisker. Tilsæt fløden og pisk til en let creme. Pisk endelig ikke for meget, da cremen hurtigt bliver grynet, den skal blot kunne lave små toppe.
Fordel cremen på mazarinkagebunden. Skær jordbærrene i halve og pynt kagen med jordbær, revet chokolade og skovsyre. Server straks eller opbevar kagen på køl indtil servering. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar