Pull apart pizzabrød – Opskrift på små pull apart pizzaboller med mozzarella og pepperoni. Disse pull apart pizzabrød er super lækre og hurtige at lave. Jeg har lavet pizzabollerne med færdig pizzadej, som er fra Danerolls, da det er en super dej til dette formål. Man kan også sagtens bruge hjemmelavet pizzadej, men hvis det skal være nemt og hurtigt, så kan en købt dej altså godt bruges. Jeg har fyldt dejen med pepperoni og mozzarella. Dejen trilles til små boller som sættes tæt i en form. Her pensles bollerne med æg og tomatsauce/ketchup og bages. Efterfølgende drysses der frisk persille og parmesan udover.
Pull apart pizzabrødene er perfekte til picnic eller til en appetizer. Rigtig god fornøjelse!
Pull apart pizzabrød
Ingredienser
Pull apart pizzabrødFremgangsmåde
Pull apart pizzabrød
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Skær pizzadejen ud til ca. 30 lige store stykker. Pres dejen lidt ud og kom en skive pepperoni samt revet ost på dejen og fold dejen om fyldet og tril til en kugle.
Placer alle kuglerne i en springform på 23 cm. beklædt med bagepapir. Pensl først med æg og derefter tomatsauce/ketchup.
Bag i ca. 15-18 min. eller indtil gyldne.
Drys med parmesan og persille. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar