Lasagnette - Opskrift på nem og lækker hverdagsret

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Lasagnette

Lasagnette – Opskrift på smagfuld og lækker lasagnette med kødsauce og lasagneplader. Lasagnette er en hurtig lasagne, men i stedet for at lasagnepladerne ligger i lag, så brækkes de ud i mindre stykker og kommes i kødsaucen. Der er heller ikke bechamelsauce i en lasagnette. Lasagnetten er super smagfuld og er med lækre krydderier og squash. Det er en perfekt hverdagsret, fordi den er nem og hurtig at lave og der kan sagtens være mad til flere dage i sådan en portion. Lasagnetten er også super god at fryse ned, så der hurtigt kan serveres nem mad, til de dage, hvor det skal gå stærkt med aftensmaden. Rigtig god fornøjelse!

Lasagnette

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 50 min.

Ingredienser

Lasagnette
Derudover

Fremgangsmåde

Lasagnette

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Steg løg og hvidløg klare i olie på en pande. Tilsæt kødet og brun det af. Drys mel over og rør rundt. Tilsæt tomatpure. Tilsæt squash, hakkede tomater, krydderier og oksefond. Hæld mælk og vand i og lad det simre i 10 min. Smag til med salt og peber.

Bræk lasagnepladerne ud i mindre stykker og kom dem i kødsaucen. Hæld det hele op i et ildfast fad og drys med revet ost. Bag i ovnen i ca. 30 min. Lad det stå lidt inden lasagnetten serveres. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Gode tips til lasagnette

Når du skal lave denne opskroft, er der flere gode tips, der kan løfte retten til nye højder. Start med at vælge friske ingredienser; brug gerne en god kvalitet hakket kød og friske grøntsager som spinat, zucchini eller svampe for at tilføje smag og fylde.

Overvej at lave din egen tomatsauce, da det kan give retten en ekstra dybde. Steg løg og hvidløg, inden du tilsætter tomaterne, og lad saucen simre i en halv time for at få alle smagene frem. Hvis du vil have en cremet konsistens, kan du tilsætte lidt fløde eller mascarpone.

Når du lægger lasagnen sammen, kan du variere lagene ved at tilføje lidt revet ost mellem lagene for ekstra smag. Husk at dække fadet med folie de første 20 minutter af bagetiden, så osten ikke brænder på.

Hold øje med, at lasagnen er boblende og let gylden, når den er færdig. Lad den hvile i et par minutter, inden du skærer den ud; det gør det lettere at servere. Server med en frisk salat og godt brød for et lækkert måltid, som hele familien vil elske!

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
  1. Er i tvivl om der skal hakkede tomater i. Under ingredienser står det ikke nævnt, men i fremgangsmåden gør der?
    På forhånd tak
    Mange hilsner
    Sabine

Skriv en kommentar