Paneret torsk med dildsauce – Opskrift på saftig paneret torsk serveret med kold dildsauce og kartofler. En lækker hverdagsret, som er nem og hurtig at lave. Retten består af torskeloins, som paneres i mel, æg og rasp og steges på panden i smør. Den panerede torsk serveres med en kold dildsauce og kogte kartofler med skræl. Retten kan også serveres med broccoli eller blomkål, hvis man ønsker at tilføje grøntsager til retten.
Prøv også min opskrift på bagt laks med panko, persille og sennep. Rigtig god fornøjelse!
Paneret torsk med dildsauce
Ingredienser
Paneret torskFremgangsmåde
Paneret torsk
Kom æggene i en skål og pisk dem sammen. Kom mel i en anden skål med salt og peber. Kom pankorasp i en tredje skål. Paner torsken ved først at vende den i mel, så æg og tilsidst panko. Steg fisken i 2-3 min på hver side på en pande med smør ved middelvarme.
Dildsauce
Rør alle ingredienserne sammen til en sauce.
Server paneret torsk med kartofler, kold dildsauce, citron og dild. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar