Hoisin nudler med grøntsager – Opskrift på lækker nudelret med hoisin sauce, grøntsager og sprøde spejlæg. Den nemmeste vegetariske nudelret som er perfekt at servere til hverdag. Nudelretten består af stegte grøntsager (sukkerærter, løg, gulerødder og spidskål) som blandes med ægnudler og en skøn sauce med bl.a. hoisin, hvidløg og riseddike. Retten anrettes med sesamfrø og koriander (eller persille).
Denne opskrift er til ca. 2-3 personer, men man kan sagtens gange den op, så der er mad til flere personer eller til flere dage. Retten er vegetarisk, men man kan sagtens tilsætte f.eks. stegt kylling eller oksekød. Prøv også min opskrift på nudelret med chili. Rigtig god fornøjelse!
Hoisin nudler med grøntsager
Ingredienser
Hoisin sauceFremgangsmåde
Hoisin sauce
Bland ingredienserne sammen til en sauce.
Hoisin nudler med grøntsager
Steg rødløg, gulerødder, spidskål og sukkerærter i lidt olie på en pande.
Kog nudlerne som angivet på parken. Kom nudlerne på panden med grøntsagerne og hæld saucen udover. Bland det godt rundt og lad det stå ved svag varme.
Varm olie op på en pande. Slå 2-3 æg ud på panden og steg dem ved høj varme, så de bliver sprøde, men blommen stadig flydende. Anret nudlerne i skåle med spejlæg på og drys med sesamfrø og koriander. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Det kræver godt nok en stor pande
En wok vil nok kunne indeholde det – ikke min sauterpande..
Jeg laver det altså bare på en helt almindelig stegepande 🙂