Pan con tomate – Opskrift på pan con tomate, ristet brød med revet tomater, hvidløg og olivenolie. Disse sprøde spanske brød med tomater er perfekte til tapasbordet. De består af ristet brød, som gnides med hvidløg og som toppes med revet tomat blandet med salt, peber og olivenolie. I Spanien spises disse brød til tapas og også til morgenmad. Jeg har i hvert fald flere gange fået disse brød til morgenmad. De smager vidunderligt og er en slags spansk bruschetta, få min opskrift på bruschetta lige her. Rigtig god fornøjelse!
Pan con tomate
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pan con tomate
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rist brødskiverne i ovnen i ca. 10 minutter eller indtil de er helt sprøde og nærmest tørre.
Gnid hvert stykke brød med hvidløg.
Riv tomaterne på et rivejern og bland tomater med olivenolie, salt og peber. Fordel tomatblandingen på brødene og server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar