Kartoffelmuffins med bacon og broccoli - Muffins med kartofler og broccoli

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kartoffelmuffins med bacon og broccoli

Kartoffelmuffins med bacon og broccoli – Opskrift på lækre smagfulde kartoffelmuffins med bacon, æg og broccoli. Disse muffins med kartofler er virkelig nemme at lave og de smager så lækkert. Kartoffelmuffins består af kogte kartoffeltern som kommes i en blanding med æg, fløde, salt, peber, muskatnød, stegte bacontern og løg i tern, broccoli og revet ost. En super måde at servere kartofler på og de er også gode til at få brugt rester af kartofler, kød og grønt. Kartoffelmuffins kan serveres lune til kød, fisk eller grønne retter. De kan også serveres kolde i madpakken eller de kan tages med på picnic.

Jeg laver gerne en stor portion af disse muffins, så fryser jeg halvdelen ned og den anden halvdel opbevarer jeg i en frysepose i køleskabet, hvor de kan holde sig i en lille uges tid. De er nemme at lune i ovnen eller i en airfryer inden servering. De kan også sagtens fryses ned. Prøv også min opskrift på pizzamuffins med skinke og pepperoni. Rigtig god fornøjelse!

Kartoffelmuffins med bacon og broccoli

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kartoffelmuffins med bacon og broccoli

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skyl kartoflerne og skær dem i små tern. Kog kartoffeltern i ca. 3 minutter i saltet vand. Hæld vandet fra og lad kartoflerne afkøle.

Steg bacon og løg på en pande.

Pisk æg sammen med fløde, salt, peber og muskatnød. Tilsæt broccoli, mozzarella, kartoffeltern, bacon og løg. Bland det hele sammen. Smør ca. 12 muffinsforme med smeltet smør og fordel fyldet i formene.

Bag kartoffelmuffins i 25-30 min. Afkøl og server. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar