Kartoffelmuffins med bacon og broccoli – Opskrift på lækre smagfulde kartoffelmuffins med bacon, æg og broccoli. Disse muffins med kartofler er virkelig nemme at lave og de smager så lækkert. Kartoffelmuffins består af kogte kartoffeltern som kommes i en blanding med æg, fløde, salt, peber, muskatnød, stegte bacontern og løg i tern, broccoli og revet ost. En super måde at servere kartofler på og de er også gode til at få brugt rester af kartofler, kød og grønt. Kartoffelmuffins kan serveres lune til kød, fisk eller grønne retter. De kan også serveres kolde i madpakken eller de kan tages med på picnic.
Jeg laver gerne en stor portion af disse muffins, så fryser jeg halvdelen ned og den anden halvdel opbevarer jeg i en frysepose i køleskabet, hvor de kan holde sig i en lille uges tid. De er nemme at lune i ovnen eller i en airfryer inden servering. De kan også sagtens fryses ned. Prøv også min opskrift på pizzamuffins med skinke og pepperoni. Rigtig god fornøjelse!
Kartoffelmuffins med bacon og broccoli
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kartoffelmuffins med bacon og broccoli
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skyl kartoflerne og skær dem i små tern. Kog kartoffeltern i ca. 3 minutter i saltet vand. Hæld vandet fra og lad kartoflerne afkøle.
Steg bacon og løg på en pande.
Pisk æg sammen med fløde, salt, peber og muskatnød. Tilsæt broccoli, mozzarella, kartoffeltern, bacon og løg. Bland det hele sammen. Smør ca. 12 muffinsforme med smeltet smør og fordel fyldet i formene.
Bag kartoffelmuffins i 25-30 min. Afkøl og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar