Fastelavnsboller med chokoladeskum og hindbær – Opskrift på de nemmeste og lækreste fastelavnsboller med chokoladeskum og hindbær. Disse fastelavnsboller er lidt en snyde-udgave, da selve bollerne er købt fra frost. Det er wienerbrødsdej, hvor de allerede er formet til boller med remonce i. Jeg har lavet fastelavnsbollerne med hindbærsyltetøj i midten, en lækker og nem chokoladeskum, smeltet chokolade på toppen samt friske hindbær.
Det tager ingen tid at bage dem, hvis man nu skal lave og servere en hurtig omgang fastelavnsboller til gæster, hvor man ikke gider at stå flere timer i køkkenet. Jeg har købt bollerne på nemlig.com, og de er fra Mette Munk, men man kan købe dem i de fleste supermarkeder op til fastelavn. Fastelavnsbollerne kan fyldes og pyntes med lige det, som man bedst kan lide. De er perfekte at servere til eftermiddagskaffen. Rigtig god fornøjelse!
Fastelavnsboller med chokoladeskum og hindbær
Ingredienser
ChokoladeskumFremgangsmåde
Chokoladeskum
Pisk fløden med kakao og flormelis til en fast skum. Pisk endelig ikke for meget, for så bliver skummet grynet. Kom chokoladeskum i en sprøjtepose med en stjernetyl.
Bag fastelavnsbollerne som angivet på pakken og lad dem afkøle.
Flæk fastelavnsbollerne og kom en spsk. hindbærsyltetøj på, sprøjt skummet rundt om syltetøjet og luk fastelavnsbollen. Pynt med en klat smeltet chokolade og slut af med et hindbær. Server straks eller opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar