Havregrynsbarer med peanutbutter og chokolade – Opskrift på de lækreste havregrynsbarer med peanutbutter karamel og chokoladelag. Disse bare er helt uimodståelig lækre og virkelig nemme at lave. De består af en sprød havregrynsbund, peanutkaramel og chokoladelag med mørk chokolade og peanutbutter. Jeg har taget lidt inspiration fra min opskrift på havregrynsbarer med karamel, og lavet dem i en anden version. Rigtig god fornøjelse!
Havregrynsbarer med peanutbutter og chokolade
Ingredienser
DejFremgangsmåde
Dej
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet sammenhængende masse. Beklæd en form på ca. 30 x 40 cm med bagepapir og fordel dejen i formen. Bag i ca. 20-25 minutter. Lad kagen afkøle.
Peanutkaramel
Kom peanutbutter, ahornsirup og kokosolie i en gryde. Varm det op og lad det koge i et par minutter under omrøring. Hæld peanutkaramel på den afkølede kagebund. Stil kagen på køl til karamellen har sat sig.
Chokoladelag
Smelt chokolade og peanutbutter sammen i en skål over vandbad. Rør sammen til en ensartet masse. Hæld chokoladen på den afkølede peanutkaramel. Stil kagen på køl og skær den efterfølgende ud i passende størrelse barer. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Kan man erstatte kokosolie med noget andet?