Fladbrød med hummus og halloumi - Nem aftensmad med halloumi

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fladbrød med hummus og halloumi

Fladbrød med hummus og halloumi – Opskrift på fladbrød med hummus, avocado og stegt halloumi ost. Dette er et nemt og hurtigt måltid f.eks. til aftensmad eller til frokost. Jeg var på Mahalle, som er en mellemøstlig restaurant, for nogle måneder siden med et par veninder, og der fik vi sådan et fladbrød her, så ideen er tyvstjålet fra dem. Det smager virkelig godt og er super nemt og hurtigt at bikse sammen. Fladbrødene kan købes i større supermarkeder, hummusen kan købes eller laves selv, prøv min opskrift lige her. Derudover er der stegt halloumi ost, avocado, granatæblekerner, frisk mynte, chiliflager og olivenolie. Man kan sige at det er en slags kold mellemøstlig pizza. Rigtig god fornøjelse!

Fladbrød med hummus og halloumi

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Fladbrød med hummus og halloumi

Fremgangsmåde

Fladbrød med hummus og halloumi

Steg halloumi skiver på begge sider på en tør pande.

Smør fladbrød med hummus og pynt med halloumi skiver, avocado skiver, granatæblekerner og drys med hakket mynte, chiliflager og olivenolie. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar