Bagt havregrød med hindbær og hvid chokolade– Nem og lækker opskrift på bagt havregrød med hindbær og hvid chokolade. Denne bagte havregrød er så lækker og virkelig nem at lave. Min opskrift på havregrød består af havregryn, mælk, banan, vanilje, peanutbutter, bagepulver, honning og salt. Alle ingredienserne blendes sammen til en ensartet masse, hvorefter der vendes hindbær og chokolade i. Massen bages i en form og serveres varm med f.eks. yoghurt eller skyr og friske bær. Jeg har bagt havregrøden i en stor form, men man kan også dele dejen op og bage den i små ramakiner.
Jeg har brugt almindelig mælk til havregrøden, men der kan bruges alle slags mælk. Der kan tilsættes forskellige ingredienser til den bagte havregrød f.eks. kan der tilsættes jordbær eller blåbær eller æbler stegt i kanel. Prøv også med kakaopulver ligesom denne havregrød og min bagte havregrød ala chocolate chip cookies. Rigtig god fornøjelse!
Bagt havregrød med hindbær og hvid chokolade
Ingredienser
Bagt havregrød med hindbær og hvid chokoladeFremgangsmåde
Bagt havregrød med hindbær og hvid chokolade
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Blend alle ingredienserne sammen (undtagen chokolade og hindbær), i en blender, til en ensartet masse. Rør hindbær og chokolade i.
Hæld massen i en smurt form/ildfast fad og bag i ca. 25 minutter. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar