Pasta med parmaskinke, bagte tomater og burrata - Opskrift på den lækreste pastaret med bagte tomater, bagt parmaskinke og burrata

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta med parmaskinke, bagte tomater og burrata

Pasta med parmaskinke, bagte tomater og burrata – Opskrift på den lækreste pastaret med bagte tomater, bagt parmaskinke og burrata. En skøn og cremet pastaret lavet ala spaghetti carbonara, bare i en lidt anderledes version. Der er nemlig bagte tomater, sprødt bagt parmaskinke og lækker burrata ovenpå. Jeg bruger frisk pasta, men alle salgs pastaer kan bruges til denne ret.

I er vilde med mine pasta-opskrifter og det kan jeg godt forstå. Pastaretter er altså også noget af det lækreste og kan laves i så mange forskellige versioner. Se mine andre opskrifter på pastaretter lige her. Rigtig god fornøjelse!

Pasta med parmaskinke, bagte tomater og burrata

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 35 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Pasta med parmaskinke, bagte tomater og burrata

Fremgangsmåde

Pasta med parmaskinke, bagte tomater og burrata

Tænd ovnen på 200  varmluft.

Kom tomater, parmaskinke, olivenolie, chili, hvidløgspulver, løgpulver, frisk timian, salt og peber og peber i et fad og vend det hele godt rundt. Bag det i 35 minutter.

Kog pastaen i rigeligt saltet vand.

I et fad/ skål piskes æg og æggeblommen sammen med salt og peber og parmesan ost. Tilsæt pastavandet lidt ad gangen, imens der piskes, så æggene ikke bliver til røræg. Vend pastaen i. Pynt med de bagte tomater, parmaskinke og burrata. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar