Chokorug - Opskrift på de bedste rugbrødsboller med chokolade og nødder

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chokorug

Chokorug – Opskrift på de bedste rugbrødsboller med chokolade og nødder. Jeg elsker chokorug og især dem fra Lagkagehuset. Det er virkelig nemt at bage chokorug selv. Her har jeg lavet dem med masser mørk chokolade, tranebær og hasselnødder. Jeg har brugt en rugbrødsblanding med solsikkerugbrød, som er en billig og virkelig nem måde at bage disse chokorug på. Du kan også lave din egen rugbrødsdej, f.eks. fra denne opskrift med surdej eller denne opskrift uden surdej. Denne opskrift på chokorug giver ca. 30 boller, så man kan med fordel fryse den ene halvdel af bollerne ned.

Chokorug er perfekt at have med i madpakken, som en snack før og efter træning eller som et lækkert indslag på brunchbordet. Tilsæt lige de kerner, nødder og tørret frugt du bedst kan lide. Hvis du ønsker en lidt sødere rugbrødsbolle, så kan der tilsættes et par skefulde honning i dejen. Rigtig god fornøjelse!

Chokorug

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 1 t. 30 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 2 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Chokorug (ca. 30 stk.)

Lav rugbrødsblandingen som beskrevet på pakken. Vend tranebær, hasselnødder og chokolade i dejen og lad dejen hæve 1 time under et let fugtigt viskestykke.

Beklæd herefter to bageplader med bagepapir.

Form dejen til ca. 30 lige store boller og tril bollerne i de finthakkede hasselnødder. Fordel bollerne på de to bageplader og lad bollerne efterhæve i 30 minutter.

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Bag chokorug-bollerne i ca. 30 minutter. Lad dem afkøle på en rist og nyd dem. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar