Æggewraps med spinat og kylling – opskrift på let og lækkert måltid. Æggewrap er i princippet bare en helt tynd omelet, som egner sig fantastisk til at rulle om alverdens slags fyld. Her har jeg lavet en lækker variant af æggewrap med kylling, spinat, fetaost og soltørrede tomater. Du kan også fylde æggewraps med en anden rest kød eller fisk fra aftensmaden, eller blot fylde den med friske sprøde grøntsager og f.eks. hummus eller pesto. Jeg spiser tit sådan en æggewrap til morgenmad eller frokost, da det er et godt og mættende måltid at have med på farten. Hvis man ønsker at spise måltider med få kulhydrater er sådan en æggewrap et godt alternativ til f.eks. tortillas. Æggewraps kan tages med i madpakken, til picnic og tages med på stranden, som et hurtig og let aftensmåltid. Prøv også min version med skinke og ost eller med tunsalat. Vær dog opmærksom på ikke at komme “for våde” ingredienser i wrappen, så den ikke bliver for blød og snasket. Rigtig god fornøjelse!
Æggewraps med spinat og kylling
Ingredienser
Æggewraps (2 stk.)Fremgangsmåde
Æggewraps
Pisk æg sammen med fløde og krydderier.
Varm en pande (gerne slip-let) op med smør ved middelvarme og hæld æggemassen på. Lad det stege langsomt til æggemassen er fast.
Gør et stykke bagepapir klar og før forsigtigt omeletten over på bagepapiret. Fyld med kylling, løg, spinat, fetaost og soltørrede tomater. Rul til en wrap og rul bagepapiret rundt om og skær wrappen igennem på midten. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar