2 x blinis med fyld – Opskrift på 2 forskellige slags blinis med lækkert fyld. Disse blinis er med parmesancreme med sprødt parmaskinke og ærtepuré med vagtelæg. Det er så nemt og lækkert at lave blinis med lækkert fyld. Du kan enten bage blinis selv eller købe dem færdiglavet. De er perfekte at servere som kanapeer til nytårstalen til studentergildet eller til tapasbordet.
Jeg laver tit sådan nogle blinis med f.eks. stenbiderrogn eller laks, men nogle gange er det også lækkert at lave dem uden fisk og også helt uden kød. Parmesancremen og ærtepuréen kan sagtens laves dagen inden og opbevares i bøtter på køl. Prøv også mine andre opskrifter på kanapeer, snacks og starters. Rigtig god fornøjelse!
2 x blinis med fyld
Ingredienser
ParmesancremeFremgangsmåde
Parmesancreme
Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet creme. Smag til med salt og peber.
Sprødt parmaskinke
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Læg parmaskinke ud på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 8 minutter eller indtil skinken er sprød. Lad det afkøle.
Ærtepuré
Blend ingredienserne sammen til en puré og smag til.
Vagtelæg
Kog vagtelæg i ca. 3 minutter i letsaltet vand. Pil æggene og del dem i 2.
Blinis med parmesancreme og sprødt parmaskinke
Lun 12 blinis i ovnen eller på en brødrister. Pynt hver blinis med en skefuld parmesancreme. Bræk den sprøde parmaskinke ud i stykker og kom dem på blinis. Pynt med persille.
Blinis med ærtepuré og vagtelæg
Lun 12 blinis i ovnen eller på en brødrister. Pynt hver blinis med en skefuld ærtepuré og et halvt vagtelæg. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar