Toblerone trøfler

Disse trøfler er helt uimodståelige! De smager som en drøm og smelter på tungen. Prøv den nemme opskrift lige her:

Ingredienser

Toblerone trøfler (ca. 30 små trøfler):

400 g Toblerone (svarer til 2 pakker)

100 g mælkechokolade f.eks. Callebaut

2 dl fløde

30 g glukosesirup

Et lille nip salt

Kakaopulver

 

 

Fremgangsmåde

Toblerone trøfler:

Smelt chokolade og Toblerone over vandbad og fjern herefter gryden fra varmen. Kog fløde og glukosesirup op i en anden gryde til lige under kogepunktet. Hæld fløden langsomt over chokoladen imens du rører i midten til chokoladen samler sig og bliver blank. Tilsæt salt. Sæt skålen med chokoladen i køleskabet natten over. Tril små kugler og rul dem derefter i kakaopulver. Sæt trøflerne på køl indtil de skal spises. Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.