Yoghurtbrud med kiwibær - Opskrift på frossen yoghurt med kiwibær
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Yoghurtbrud med kiwibær

Annonce Nergi

Yoghurtbrud med Kiwibær – Opskrift på lækkert frossent yoghurtbrud med puré af Kiwibær, granola, hvid chokolade og friske Kiwibær. Disse yoghurtbrud er så lækre og nemme og virkelig hurtige at lave. Jeg bruger græsk yoghurt 10 %, som blandes med flydende honning og vanilje. Yoghurten smøres ud på et stykke bagepapir i en form og toppes med en syrlig og sød puré af Kiwibær, granola, hvid chokolade og friske bær. Herefter fryses det ned og skæres eller brækkes i stykker.

Kiwibærrene fra Nergi er så lækre og smager skønt. En blanding af sødt og syrligt. De friske kiwibær.  er i sæson og kan købes i f.eks. Føtex, Bilka og Netto. Kiwibærrene kan bruges til mange andre ting som bl.a. topping på grød, smoothiebowl eller yoghurt, pynt til kager, de kan koges til en kompot, og så er de også perfekte i det salte køkken.

Server yoghurtbrudene som en lækker snack, til brunchbordet eller som morgenmad. Rigtig god fornøjelse!

Yoghurtbrud med kiwibær

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 3 t.
I alt + 3 t.

Ingredienser

Puré af kiwibær
Yoghurtbrud
Derudover

Fremgangsmåde

Puré af kiwibær

Skyl kiwibærrene og skær dem i halve. Kom bærrene i en gryde med sukker og citronskal. Giv det et hurtigt opkog og blend med en stavblender. Lad pureen afkøle.

Yoghurtbrud

Bland yoghurt med honning og vanilje. Smør yoghurten ud i et jævnt lag på et stykke bagepapir i en form på ca. 30 x 40 cm.

Top yoghurten med pure, granola, halve kiwibær og chokolade. Stil yoghurten i fryseren i 2-3 timer.

Bræk eller skær herefter yoghurten ud i stykker og server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar