Wraps med kylling og spinat – Opskrift på wraps med lækker kyllingesalat med krydret kylling, flødeost, spinat og ost. Disse wraps er så nemme og lækre. De sprøde og saftige wraps består af kyllingebryst, der pensles først med olie og bagefter drysses de med en blanding af paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt, peber og brun farin. Kyllingen bages i ovnen og skæres derefter i tern og blandes med græsk yoghurt, grøn pesto og flødeost med hvidløg og urter. Det kommes i wraps med revet mozzarella og frisk spinat. Wrapsne steges på en pande til de bliver gyldne og sprøde og så osten kan smelte.
Disse wraps er perfekte at servere til frokost, en nem og hurtig aftensmad og så er de også perfekte at tage med på picnic eller servere dem som en del af en buffet. Rigtig god fornøjelse!
Wraps med kylling og spinat
Ingredienser
Bagt krydret kyllingFremgangsmåde
Bagt krydret kylling
175 C varmluft.
Gnid olien ind i kyllingen.
Bland paprika, løgpulver, hvidløgspulver, brun farin, salt og peber sammen og vend kyllingen i krydderiblandingen på begge sider.
Placer kyllingen i et fad med bagepapir. Bag kyllingen i 10 min. og vend kyllingen og bag i yderligere 25 min.
Lad kyllingen hvile i 10 min. inden den skæres i tern.
Kyllingesalat
Rør græsk yoghurt, flødeost og pesto sammen. Tilsæt kylling og smag til med salt og peber.
Fyld tortilla pandekagerne med revet mozzarella, kyllingesalat og spinat. Rul dem stramt sammen til wraps og steg dem på hver side i et par minutter på en pande. Server dem straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar