Wraps med kylling og spinat – Opskrift på wraps med lækker kyllingesalat med krydret kylling, flødeost, spinat og ost. Disse wraps er så nemme og lækre. De sprøde og saftige wraps består af kyllingebryst, der pensles først med olie og bagefter drysses de med en blanding af paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt, peber og brun farin. Kyllingen bages i ovnen og skæres derefter i tern og blandes med græsk yoghurt, grøn pesto og flødeost med hvidløg og urter. Det kommes i wraps med revet mozzarella og frisk spinat. Wrapsne steges på en pande til de bliver gyldne og sprøde og så osten kan smelte.
Disse wraps er perfekte at servere til frokost, en nem og hurtig aftensmad og så er de også perfekte at tage med på picnic eller servere dem som en del af en buffet. Rigtig god fornøjelse!
Wraps med kylling og spinat
Ingredienser
Bagt krydret kyllingFremgangsmåde
Bagt krydret kylling
175 C varmluft.
Gnid olien ind i kyllingen.
Bland paprika, løgpulver, hvidløgspulver, brun farin, salt og peber sammen og vend kyllingen i krydderiblandingen på begge sider.
Placer kyllingen i et fad med bagepapir. Bag kyllingen i 10 min. og vend kyllingen og bag i yderligere 25 min.
Lad kyllingen hvile i 10 min. inden den skæres i tern.
Kyllingesalat
Rør græsk yoghurt, flødeost og pesto sammen. Tilsæt kylling og smag til med salt og peber.
Fyld tortilla pandekagerne med revet mozzarella, kyllingesalat og spinat. Rul dem stramt sammen til wraps og steg dem på hver side i et par minutter på en pande. Server dem straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar