Vegetarpizza med aubergine – Opskrift på vegetarisk pizza med aubergine, karamelliserede rødløg, rucola og hvidløgsdressing. Denne pizza er så lækker og virkelig nem at lave. Pizzaen består af en købt pizzabund som smøres med tomatpure og drysses med revet ost og stegte aubergine skiver. Pizzaen bages og toppes efterfølgende med karamelliserede rødløg, rucola og hvidløgsdressing. Det er en super perfekt pizza at servere til hverdag. Pizzaen kan serveres med en salat ved siden af. I stedet for at toppe pizzaen med rucola, så kan den også toppes med iceberg salat eller romaine salat. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Vegetarpizza med aubergine
Ingredienser
Auberginepizza
1 aubergine, skåret i skiver
1 rulle pizzadej
1 dåse tomatpure
200 g revet ost
1 spsk. tørret oregano
Karamelliserede rødløg
1 stort rødløg, skåret i både
Olivenolie
2 tsk. sukker
1 spsk. balsamico eddike
1 spsk. vand
Hvidløgsdressing
150 g creme fraiche
1 fed hvidløg, presset
Salt og peber
1 tsk. sukker
Derudover
Rucola
Fremgangsmåde
Auberginepizza
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Steg aubergineskiverne i et par minutter på hver side på en pande med olivenolie. Krydr med salt og peber.
Smør pizzabunden med tomatpure, drys med revet ost og kom aubergine på. Bag pizzaen i 20 min.
Karamelliserede rødløg
Steg løgene klare i olivenolie. Tilsæt sukker, balsamico og vand og lad det boble og koge ind. Stil løgene til side
Hvidløgsdressing
Rør alle ingredienserne sammen til en dressing.
Top den færdigbagte pizza med karamelliserede løg, rucola og dressing. Velbekomme!