Vegetarpizza med aubergine - Vegetarisk pizza med aubergine
Opskrifter Livsstil Shop

Vegetarpizza med aubergine

Vegetarpizza med aubergine – Opskrift på vegetarisk pizza med aubergine, karamelliserede rødløg, rucola og hvidløgsdressing. Denne pizza er så lækker og virkelig nem at lave. Pizzaen består af en købt pizzabund som smøres med tomatpure og drysses med revet ost og stegte aubergine skiver. Pizzaen bages og toppes efterfølgende med karamelliserede rødløg, rucola og hvidløgsdressing. Det er en super perfekt pizza at servere til hverdag. Pizzaen kan serveres med en salat ved siden af. I stedet for at toppe pizzaen med rucola, så kan den også toppes med iceberg salat eller romaine salat. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Vegetarpizza med aubergine

Pizza til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 35 min.
Ingredienser

Auberginepizza

1 aubergine, skåret i skiver

1 rulle pizzadej

1 dåse tomatpure

200 g revet ost

1 spsk. tørret oregano

Karamelliserede rødløg

1 stort rødløg, skåret i både

Olivenolie

2 tsk. sukker

1 spsk. balsamico eddike

1 spsk. vand

Hvidløgsdressing

150 g creme fraiche

1 fed hvidløg, presset

Salt og peber

1 tsk. sukker

Derudover

Rucola

Fremgangsmåde

Auberginepizza

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Steg aubergineskiverne i et par minutter på hver side på en pande med olivenolie. Krydr med salt og peber.

Smør pizzabunden med tomatpure, drys med revet ost og kom aubergine på. Bag pizzaen i 20 min.

Karamelliserede rødløg

Steg løgene klare i olivenolie. Tilsæt sukker, balsamico og vand og lad det boble og koge ind. Stil løgene til side

Hvidløgsdressing

Rør alle ingredienserne sammen til en dressing.

Top den færdigbagte pizza med karamelliserede løg, rucola og dressing. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.