Vegansk bananbrød - Svampet bananbrød uden æg
Opskrifter Livsstil Shop

Vegansk bananbrød

Vegansk bananbrød – Opskrift på svampet vegansk bananbrød med chokoladestykker. Dette bananbrød er så lækkert og er lavet uden æg og smør. Dejen består af bananer, sukker, smeltet kokosolie, hvedemel, bagepulver, vanilje, salt og hakket mørk chokolade. Jeg elsker bananbrød og det er super nemt og lækkert at bage bananbrød. Brug gerne brune og kedelige bananer, der alligevel ligger i køleskabet eller på køkkenbordet og keder sig.

Prøv mine andre opskrifter på bananbrød og banankager lige her. Der er f.eks. dette bananbrød med brunet smør, valnødder og pisket ganache på toppen. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

Vegansk bananbrød

Bananbrød til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 40 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Vegansk bananbrød

4 bananer, modne

120 g sukker

75 g kokosolie, smeltet

200 g hvedemel

2 tsk. vaniljesukker

2 tsk. bagepulver

1 lille nip salt

150 g hakket mørk chokolade

 

 

Fremgangsmåde

Vegansk bananbrød

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Mos bananer sammen med sukker med en stavblender. Tilsæt kokosolien og rør det godt sammen. Bland hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen og rør det godt sammen med bananmosen. Vend hakket chokolade i.

Beklæd en brødform med bagepapir og hæld dejen i formen. Bag bananbrødet i ca. 40 minutter. Lad brødet afkøle inden de skæres i skiver. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.